sdílet HOTEL JAN MARIA na Facebooku
HOTEL JAN MARIA česká verze  HOTEL JAN MARIA slovenská verzia  HOTEL JAN MARIA english version  HOTEL JAN MARIA deutsch version

HOTEL JAN MARIA Ostrava, Ostrava ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


HOTEL JAN MARIA OSTRAVA - ubytovanie v Ostrave...


HOTEL OSTRAVA JAN MARIA - KOMFORTNÉ UBYTOVANIE V HOTELOVÉM KOMPLEXU V OSTRAVE.

Vážení hostia, vítame Vás na stránkach Hotel Jan Maria, ktorý sa nachádza v objekte bývalej šachty "JAN MARIA" na ulici Slívova 1946/7 na Slezská Ostrave.

Hotel Jan Maria v Ostrave má výbornú strategickú polohu, nachádza sa len pár minút jazdy autom od centra Ostravy. Komfortné ubytovanie s širokými možnosťami relaxácie a športového vyžitia oceníte nielen na Vašich obchodných cestách, ale aj pri posedení s priateľmi alebo rodinou. Hotel sa nachádza v tesnej blízkosti Slezskoostravského hradu, výstavisko Čierna lúka a Stodolní ulice. Do ČEZ arény alebo na vlakovej stanice sa dostanete do 10 minút. Parkovanie pred hotelom a internet na všetkých izbách av reštaurácii je úplne zadarmo.

Hotel Jan Maria Ostrava - popis:
* Luxusný štvorhviezdičkový hotel s kapacitou 22 izieb
* Wellness centrum (sauna, solárium, whirlpool, fitness, masáže)
* Salónik pre 70 osôb (svadby, konfrence, školenia, firemné akcie)
* Štvordráhový profesionálny bowling s automatickými stavači
* Viacúčelové športové ihrisko s umelým osvetlením
* Štýlová reštaurácia s krbom pre 60 osôb
* Vínna pivnica
* Strážené vonkajšie posedenie - grilovanie
* Romantické a športové pobyty

Hotel Jan Maria Ostrava - vybavenie izieb: Hotelové izby sú nefajčiarske, vybavené vysokorýchlostným internetom 5 Mbit, trezorom s číselným kódom, telefónom s priamou voľbou, minibarom, LCD TV so satelitným a rádiovým príjmom, sušičom vlasov. Časť izieb je vybavená klimatizáciou. Vstupy do izieb sú na elektronickú kartu.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový
5152

Vybavení pokojů: pokoje s balkonom, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, Klimatizace pokojů, TV, telefon, rádio, pripojenie internetu, sat, minibar, detská postieľka k dispozícii, fén

Základní informace: výťah, bezbariérový prístup, izbový servis, sekretárske služby, pranie a žehlenie, klimatizace, zmenáreň, platený hotelový transport, nefajčiarske miestnosti, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, parkovisko s dohľadom kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácim zvieratám vstup povolený, reštaurácia

Počet podlaží: 3

Dostupnost střediska:


Centrum název: (100 m)

Vlaková zastávka název: (5 km)

Letiště název: (25 km)

Autobusové nádraží název: (100 m)


Vlakové nádraží název: (5 km)

Zastávka MDH: (100 m)

Zastávka tramvaj: (100 m)

Obchod: (100 m)

Stravovanie:


Restaurace popis: Restaurace Jan Maria hotel Ostrava: Dovolujeme si Vás pozvat do hotelové restaurace. Příjemný interiér restaurace s kapacitou 60 míst láká k hezkému posezení s nabídkou chutných jídel a nápojů. Najdete zde široký sortiment české, moravské a mezinárodní kuchyně. Milovníkům kvalitního vína je k dispozici široká nabídka vín z našeho vinného sklípku. Posezení v teplých letních dnech nabízí nově vybudovaná venkovní terasa pro 50 osob s venkovní grilem. Příjemnou atmosféru podtrhuje hořící krb a milá obsluha, která Vám se svým profesionálním přístupem pomůže s výběrem jídel i nápojů. Pro konání rodinných oslav nejrůznějšího charakteru, stejně jako zajištění pracovních obědů a firemních setkání nabízíme našim klientům salónek pro 70 osob.

bohatá nabídka rautů, menu a coffee breaků, mezinárodní kuchyně s využitím moderních trendů v gastronomii.

Vinný sklípek Jan Maria hotel Ostrava: Pro pořádání soukromých a firemních akcí máte možnost využít náš stylový vinný sklípek až pro 20 osob, který nabízí příjemné posezení, soukromí a jedinečnou atmosféru. Nabízíme vína sudová, přívlastková i archivní. Rádi pro Vás připravíme degustace vína, slavnostní menu, cimbálovou muziku. Návštěvu vinného sklípku můžete rezervovat celoročně na základě předchozí telefonické nebo emailové rezervace.

Restaurace: (počet míst 60)

Zahradní restaurace: (počet míst 50)

Služby:



Pro konání rodinných oslav nejrůznějšího charakteru, stejně jako zajištění pracovních obědů a firemních setkání nabízíme našim klientům salónek pro 70 osob. bohatá nabídka rautů, menu a coffee breaků, mezinárodní kuchyně s využitím moderních trendů v gastronomii.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 70)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.121800280035008003500 (Apartment 1 osoba/person)4800 (Apartment 2 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: V ceně pobytu je zahrnuta snídaně formou teplého a studeného bufetu, parkování před hotelem kontrolované kamerovým systémem. Poplatek za psa / den - 500,-Kč

Fotogaléria (19):


HOTEL JAN MARIAHOTEL JAN MARIAHOTEL JAN MARIA
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com