sdílet Harmony Club Hotel na Facebooku
Harmony Club Hotel česká verze  Harmony Club Hotel slovenská verzia  Harmony Club Hotel english version  Harmony Club Hotel deutsch version

Harmony Club Hotel Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn ubytovanie

Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite

Popis:


WELLNESS HOTEL HARMONY CLUB - ŠPINDLERŮV MLÝN - KRKONOŠE


Harmony Club Hotel sa nachádza cca 10 minút pešo od centra Špindlerovho Mlyna, priamo na zjazdovke a ponúka širokú škálu wellness a športových zariadení. Kryté parkovisko pre pohodlné a bezpečné parkovanie je priamo pri hoteli.

Wellness centrum hotela je veľkolepé, v cene ubytovania je neobmedzený vstup do hotelového bazéna s dvoma whirlpooly s výhľadom do prírody. Od apríla do októbra je v cene ubytovania
zahrnutý tiež dvojhodinový vstup do saunového sveta s piatimi druhmi sáun. Široká ponuka masáží vrátane thajských a rôznych procedúr je k dispozícii celoročne podľa cenníka.

WELLNESS HOTEL HARMONY CLUB, Špindlerův Mlýn - Izby hotela Harmony Club sú vybavené LCD televízorom, fénom, trezorom a vlastnou kúpeľňou s župany. Všetky izby majú francúzske okná a ponúka krásny výhľad ako na Sv. Peter, tak i na Medvědín.

Priamo na hoteli môžu hostia za príplatok majú tiež 2 moderné kryté tenisové haly, squash, golfový simulátor, 2 bowlingové dráhy s barom, stolný tenis, fitness a je tu tiež
unikátny športový strelnice. Hrať sa dá aj bedminton či volejbal. Pred hotelom sú tiež zdarma ruské kolky, veľké detské ihrisko a 2 detské kútiky priamo v hoteli. Požičovňa horských bicyklov, lyží i lyžiarska škola sú tiež umiestnené priamo v hoteli.

Priamo vedľa hotela sa nachádza letná bobová dráha, na ktorú majú hostia 10% zľavu. Za hotelom je lyžiarsky vlek a v hoteli funguje aj obchod s lyžiarskym a športovým vybavením.

WELLNESS HOTEL HARMONY CLUB, Špindlerův Mlýn - Ponuku bufetové reštaurácie Classico, kde sa každý deň podávajú raňajky, či večere oproti príplatku, doplňuje á la cartová reštaurácia Harmony v 2. poschodí s letnou terasou. Vybrať si môžete zo širokej ponuky typických českých špecialít a pokrmov medzinárodnej kuchyne.

Hotelový Lounge bar ponúka všetko od kávy, dezertov, až po malé občerstvenie.

Animačné programy, ktoré sú zadarmo pre hotelových hostí a ich deti, prebiehajú celú zimnú sezónu a v júli a auguste.

Hotel Harmony Club je nefajčiarsky.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový4 lůžkovýapartmánpřistýlka
5806630

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, rádio, sat

Základní informace: klimatizace, Informační služba, úschovňa cenných predmetov, parkovacia plocha v areáli, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio, holíč - kaderník, WI-FI, úplne nefajčiarské zariadenie

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Počet podlaží: 5

Nadmořská výška: 800

Tipy na výlet: Pre milovníkov turistiky je možnosť navštíviť Sněžku, Pamätník obetiam hôr, prameň Labe, Dvořáčka - kotol. Neďaleké mesto Vrchlabí ponúka, okrem iného, aj návštevu múzeí a umelecké galérie.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (800 m)

Vlaková zastávka název: (17 km)

Letiště název: Praha - Ruzyně (150 km)

Autobusové nádraží název: (1 km)


Vlakové nádraží název: (17 km)

Zastávka skibus: 100 m

Kúpeľné služby:



Popis lázeňského zařízení: Bazén, whirlpool, saunový svět: Bazén, sauna - Wellness hotel Harmony Club, Špindlerův Mlýn Krkonoše

BAZÉN: Bazén je hotelového typu, teplota vody v bazénu je 28 stupňů celsia. Plavání je dozajista tím nejzdravějším sportem a je součástí téměř každého regeneračního cvičení pro celkové uvolnění. Kvalita našeho hotelového bazénu je pravidelně kontrolována, důkazem, že splňuje i ty nejnáročnější požadavky na čistotu vody je i fakt, že jsou zde pořádány pravidelně kurzy kojeneckého plavání.

HYDROMASÁŽNÍ WHIRLPOOL: Hydromasážní whirpool je součástí bazénového komplexu a slouží k regeneraci organismu, uvolnění svalů a celého těla, prokrvení tkání a pokožky i vyplavení kyseliny mléčné, zvláště po fyzické zátěži. Je vybaven soustavami trysek k masáži jednotlivých svalových skupin.

Teplota vody: cca 35 °C
Doporučená doba pobytu: 20 minut

SAUNOVÝ SVĚT – v létě otevřen od 16.00 -21.30
- v zimě je otevřen od 14.00 - 21.30 a exklusivně pouze pro hotelové hosty od 20.12.-15.3.2011

Wellness centrum hotelu Harmony Club uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na relaxaci a odpočinek. Luxusní design, nabídka saunových prostor různého typu a relaxační area jsou neodmyslitelnou součástí nově otevřeného Saunového světa /Sauna World/, jehož nabídka předčí Vaše očekávání.

Otevírací doba :
Letní sezóna: denně od 16.00-21.30
Zimní sezóna: denně od 14.00-22.00

Velká finská sauna: je vhodná pro zdravé osoby k uchování a posílení kondice, prohřátí těla, uvolnění svalů, prokrvení pokožky, čištění pórů a odstraňování stresu. Příjemnému pocitu z pobytu pomáhá atmosféra sauny.

Teplota vzduchu: cca 90 °C
Vlhkost vzduchu: cca 20–30 %
Doporučená doba pobytu: 5–15 minut

Tropická sauna: je vhodná pro zdravé osoby k uchování a posílení kondice, prohřátí těla, uvolnění svalů, prokrvení pokožky, čištění pórů a odstraňování stresu. Příjemný pocit ze saunování umocňuje jemné citrusové aroma . Jedná se o druh finské sauny s vyšší vlhkostí vzduchu.

Teplota vzduchu: cca 70 °C
Vlhkost vzduchu: cca 35-55 %
Doporučená doba pobytu: 10–15 minut

Eukalptová sauna /kabina/: Je určena pro jemné, aromatizující prohřátí organismu, které blahodárně působí na horní cesty dýchací. Pohodlí v kabině je umocněno vyhřívanými sedáky.

Teplota vzduchu: cca 40 °C
Vlhkost vzduchu: cca 20
Doporučená doba pobytu: 15 minut

Parní sauna /lázeň/: Parní sauna je vyznačena vysokou vlhkostí a nižší teplotou, kdy se teploměr vyšplhá maximálně na padesátku, ale díky tomu zde mohou pobývat i lidé, kterým by normální sauna neudělala po zdravotní stránce dobře.

Teplota vzduchu: cca 40 °C
Vlhkost vzduchu: cca 70 %
Doporučená doba pobytu: 10 minut

Bylinková sauna /lázeň/: Dávkované bylinné aroma, tvořené směsicí blahodárně působících bylin, vyvolává příjemné pocity uvolnění a dokonalé relaxace. Teplota sauny je nižší a sauna je vybavena vyhřívanými sedadly.

Teplota vzduchu: cca 45-55 °C
Vlhkost vzduchu: cca 40-50 %
Doporučená doba pobytu: 10 minut

KNEIPPŮV CHODNÍK: Pro Kneippovu vodoléčbu je typické střídání teplé a studené vody. Oblázky na dně vodních boxů masírují chodidla, prokrvení zlepšuje i střídavá teplota vody. Teplé koupele pomohou při onemocnění dýchacích cest, u studené koupele nastává trénink cévního řečiště, vhodný např. při chronicky studených nohách a při potivosti nohou. Střídavé koupele zlepšují prokrvení ve všech oblastech těla, využívají se při spasmu cévního systému, rovněž při počínajícím nachlazení a dalších obtížích.

OCHLAZENÍ: Neoddělitelnou součástí saunování je následné ochlazení studenou vodou. Může mít více podob -nabízíme vám tradiční ochlazení zavěšeným vědrem s ledovou vodou či klasickou ledovou sprchou. Pro ty odvážnější je k dispozici zchlazení v ochlazovacím bazénku, který je doplněn možností studeného proudu vody, vycházejícího z designové vlny nad bazénkem.

RELAXAČNÍ AREA: Relaxace je nedílnou nedílnou součástí každého zdravého saunování. Hotel Harmony Club přípravil pro své hosty nádhernou relaxační místnost s hudbou, která je součástí saunového světa a pobyt v ní, bude pro všechny hosty příjemným zakončením saunovacího procesu.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Procedury léčení: Masáže

Stravovanie:


Restaurace popis: Bufetová reštaurácia (1. poschodie): reštaurácia ponúka raňajky formou bufetu v čase od 7.00 - 10.00 a večera v čase od 18.00 - 21.00 pre hostí, ktorí sa rozhodnú pre polpenziu. Večere sú tiež formou bohatého švédskeho stola. V letných mesiacoch je rozšírená o hotelovú terasu s prekrásnym výhľadom. Harmony restaurant a bar (2. poschodie): otvorené denne od 12.00 - 02.00. Na jedálnom lístku nájdete špeciality domácej i medzinárodnej kuchyne, širokú ponuku značkových i archívnych vín. V príjemnom prostredí je samozrejmosťou kvalitné obsluha. Ďalej ponúkame výber múčnikov a zmrzlinových pohárov a širokú ponuku nealkoholických, alkoholických aj miešaných nápojov. Kompletnú ponuku reštaurácie Harmony dopĺňa vínna pivnica, ktorý je pre svoju jedinečnú atmosféru ideálnym miestom pre vykonávanie riadených degustáciou. Lounge bar s internet café (1. poschodie): otvorené denne 9.00 - 21.00. Klasická kaviareň kombinovaná s denným barom, kde je okrem iného sortiment nápojov orientovaný na servis škótskych, írskych a amerických whisky, miešaných alkoholických aj nealkoholických drinkov, výrobu espressa rovnako ako rôznych druhov kávy, horúcej čokolády aj výber dobrých čajov. Nájdete tu tiež denne čerstvé dezerty. Lounge Bar slúži tiež ako internet café.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Squash, Bazén krytý, Sauna, Billiard, Solárium, Golfový trenažér, Lyžiarský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool
Pobyt na hoteli Vám spríjemní široká ponuka nášho Wellness centra, ktorá Vám k spestreniu voľných chvíľ ponúka dve moderné tenisové haly s kvalitným supreme povrchom, vhodné nielen pre rekreačné využitie, ale ik organizovanie tenisových turnajov. Okrem tenisu si môžete zahrať aj squash a pre vyznávačov fyzicky menej náročných športov ponúkame dve bowlingové dráhy, stolný tenis, športová strelnici pre krátke guľové zbrane a pre priaznivcov golfu - golfový simulator. K štandardnému vybaveniu hotela samozrejme patrí bazén, whirlpool, sauna, fitnes centrum, solárium a parný kúpeľ. Po týchto relaxačných procedúrach Vám môžeme odporučiť kvalitné masáže, ktoré Vám odborne vykonajú naši školení maséri. Po večernom drinku si môžete zahrať biliard alebo šípky. Ponúkame Vám pravidelné animačné programy - relaxačné cvičenia, aquaaerobik, kalanetika, outdoor aktivity pre deti, športové turnaje. Špeciálne pre milovníkov golfu: novo - golfový simulátor priamo na hoteli s puting greenom, ponúka hotel možnosť športového vyžitia na deviatich-jamkovom ihrisku v Mladých Bukách (cca 30 minút jazdy autom) za zvýhodnené Greenfee. Radi Vám sprostredkujeme outdoorové aktivity v Špindlerovom Mlyne: zlaňovanie a premosťovaní Labské priehrady, skok z obrie 15tich metrovej hojdačky, jazdu na terénnych štvorkolkách či skok padákom, jazdu na sánkarskej dráhe a mnoho ďalších.

Kongresové služby:
TV, Video , Laserové ukazovátko, CD přehrávač, Diaprojektor, Dataprojektor, Řečnický pult, Zabudované promítací plátno, Zpětný projektor, Ozvučení, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

V priestoroch hotela je mimo bežných rautov, recepcií, banketov, plesov a iných spoločenských udalostí možné organizovať aj vonkajšie záhradné slávnosti, zabíjačkové či iné kulinárske hody, oslavy piva, grilovacie párty, priateľská posedenie pri ohni a ďalšie. Hotel ponúka konferenčné priestory s technickou základňou vhodnú na usporiadanie rôzne veľkých národných i medzinárodných firemných a incentívnych akcií. Všetky rokovacie miestnosti sú vybavené základné projekčnou technikou, prípadným ozvučením a ich usporiadanie je variabilný. K dispozícii je okrem iného tlmočnícke zariadenie, ozvučenie, projekčná technika, flipchart, laserové ukazovátko, kopírka, rečnícky pult, spätný projektor, internetové pripojenie atď

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 350)

kongresový sál č. 2 Kinosál (počet míst 122)

salónek č. 1 Modrý salonek (počet míst 70)

salónek č. 2 Tiskový salonek (počet míst 40)

salónek č. 3 Harmony salonek (počet míst 35)

salónek č. 4 Zlatý salonek (počet míst 15)

Cenník ubytovania:


Datum1 lůžkový2 lůžkový4 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmán
3.1-31.1230036005700100052005900 (studio - 4 osoby/person)7350 (LUX)
31.1-28.22700420062001100570067007350
28.2-29.32100320055001000490057007350
29.3-1.5200029005200900450054007350
2.5-1.6190027504950990490050007350
1.6-21.9210029805200990520053007350
21.9-30.11190027504950990490050007350
30.11-27.122100320055001000490057007350
27.12-3.1450065009750150091501000015000


Měna: CZK

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Cena zahrnuje snídani formou švédského stolu a vstup do bazénu a whirlpoolu denně od 7:00-12:00 Z uvedených cen se poskytuje sleva 7=6 tj.pobyt 7 dní platba 6 dní Děti do 2,9 let na přistýlce zdarma. Děti 3-12 let na přistýlce 50% slevu z ubytování Polopenze ( formou bufetového stolu) 350,- Kč na osobu/den Poplatek z přechodného pobytu 15,- Kč na den Parkování 200,- Kč/ auto/ den Pobyt zvířat 380,- Kč/den

Fotogaléria (32):


Harmony Club HotelHarmony Club HotelHarmony Club Hotel
Dopyt UBYTOVANIA - nezáväzná - kliknite
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com